Project – De Boodschapper

In de hedendaagse wereld is er veel controverse rond de Islam en moslims. Het is bijna het dagelijkse onderwerp van gesprek. Vele pogingen worden gedaan om de Islam en met name de profeet Mohammed (vrede zij met hem) te demoniseren. Dit wordt gedaan door onder andere cartoons die over hem gemaakt worden, belachelijke beweringen en controversiële uitspraken die bepaalde cohesie-ontwrichtende figuren maken.

Deze man die geliefd is en gevolgd wordt door een kwart van de wereld, die door Michael H. Hart in zijn onderzoek naar de meest invloedrijke mens in geschiedenis op nummer 1 staat en ook terecht volgens moslims. Een ware inspiratie voor de mensheid maar tegelijkertijd een persoon die veel smeercampagnes tegen zich kent.

Met project “De Boodschapper”, willen wij advertentie campagnes gaan opzetten zowel lokaal als nationaal om een positieve bijdrage te leveren aan het imago en naam van de meest invloedrijke persoon in de geschiedenis en de profeet van de Islam, Mohammed (vrede zij met hem) inclusief moslims in het algemeen. Wij zijn op zoek naar donaties om bepaalde campagnes te bekostigen, dus wil jij een steentje bijdragen aan het oppoetsen van zijn imago in de publieke sfeer, help ons dan en doneer of ga anders naar onze facebookpagina. Zo willen wij onze boodschap uitdragen als boodschappers om zodoende een bijdrage te leveren aan een positieve imago van de boodschapper Mohammed (vrede zij met hem).

Menu