Sierah van de Profeet

Sierah logoSierah (Biografie) van de profeet Mohammed

Wij zijn blij te mogen aankondigen dat we officieel toestemming hebben gekregen om de meest uitgebreide Sierah over de profeet Mohammed (vzmh) op het internet te mogen vertalen van het Engels naar het Nederlands. Het doel is om minimaal twee video’s per maand uit te brengen op onze Youtube kanaal. De video serie is momenteel 104 delen lang, te vinden op Youtube en word door Sheikh Dr. Yasir Qadhi gegeven. De Sierah wordt gegeven door Sheikh Dr. Yasir Qadhi, die 10 jaar aan de universiteit van Medina heeft gestudeerd en daarna nog eens 8 jaar in eigen land.

Bestudeer de biografie van de grootste mens dat ooit op aarde gelopen heeft, een barmhartigheid voor de mensheid, die door bijna twee miljard mensen op aarde gevolgd wordt, de meest invloedrijke persoon in de geschiedenis en is een van de meest besproken personen in de hedendaagse wereld.

(Klik op het plaatje links om naar de video’s te gaan)

Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar extra vrijwilligers die in staat zijn om nauwkeurig te kunnen vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands. Je zult je voornamelijk bezig houden met het maken van ondertitelingsbestanden en zult uitgelegd krijgen hoe dit te werk gaat. Het gaat om ongeveer 5 tot 10 minuten vertaalwerk die je per dag dient te doen en na afloop zul je het opsturen naar ons waarna wij die kunnen bewerkstelligen voor de betreffende ‘Sierah video’s’.

Vacatures